Brasserie ?De Lange Trappen? is gelegen in het kloppende hart van Leuven. Of u komt voor een kopje koffie, een fris biertje, een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, u zal er zeker uw gading vinden.

Deze zaak met traditie werd vijf jaar geleden omgetoverd tot een taverne met verzorgd interieur waar u kan drinken en/of eten in een mooi en rustgevend decor. Sindsdien is de zaak uitgegroeid tot een begrip in het Leuvense dankzij een verzorgde menukaart, een snelle, vriendelijke service, en een gezellig decor. In de zomer kan u vertoeven op het ruime terras op een stemmig plein; in de winter creŽren we extra zitplaatsen in onze leuke zaaltjes op de bovenverdieping.

Naast frisse of hartige salades, klassieke schotels, pasta?s en grillades biedt de kaart ook maandelijks en wekelijks wisselende suggesties; zorgvuldig uitgekozen volgens het seizoen, hierbij helpen we u graag een aangepast wijntje kiezen. ? en dankzij onze dessertkaart kan u uzelf achteraf nog eens extra verwennen.

Onze keuken is geopend van 11.30u tot 23.00u. maar vanaf 9u kan u reeds een drankje gebruiken en ?s namiddags kan u ook onze lekkere pannenkoeken proeven. Daarnaast beschikken we over twee zaaltjes, die u kan reserveren voor een etentje, een receptie of vergadering. Hiervoor kan u in samenspraak met onze kok een aangepast menu samenstellen.

Als u van dit alles wil genieten, kom dan zeker eens langs in brasserie ?de lange trappen?. Tot dan.